Programe de cercetare, studii clinice și cercetare în domeniul sindromului Prader-Willi

Mai multe proiecte în cercetare sunt susținute în cadrul
Foundation For Prader-Willi Research

Dr. Theresa Strong, director al programelor de cercetare, oferă o imagine de ansamblu asupra celor 11 proiecte de cercetare selectate pentru finanțare în cadrul ciclului de finanțări pentru toamna anului 2018.

programe FPWR

Terapia hormonului de creștere este o intervenție eficientă pentru sindromul Prader-Willi. Acest videoclip prezintă o imagine de ansamblu asupra acestei terapii, incluzând:  – Rolul hormonului de creștere uman;  – Beneficiile acestei terapii;  – Cum se inițiază tratamentul

Vizitați site-ul pentru a afla mai multe despre terapia cu hormon de creștere pentru PWS: https://www.fpwr.org/blog/growth-hormone-therapy-for-pws sau descărcați fișa cu informații gratuite: https://www.fpwr.org/growth-hormone-therapy-for-pws-fact-sheet

terapia cu hormon de creștere

Un nou studiu înregistrează acum pacienți cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani pentru a determina siguranța și eficacitatea Cannabidiol (CDB) pentru tratamentul hiperfagiei și a comportamentelor compulsive în PWS.


Cannabidiol (CBD)

Un nou studiu se înscrie acum la pacienții cu vârste de 4 ani și peste pentru a determina siguranța și eficacitatea eliberării controlate cu diazoxida colina (DCCR) pentru tratamentul hiperfagiei și a comportamentelor compulsive în PWS.


Diazoxide Choline Controlled Release (DCCR)

Un nou studiu cuprinde acum pacienți cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani pentru a determina siguranța și eficacitatea lui Carbetocin pentru tratamentul simptomelor legate de PWS.


Carbetocin